Topband – RS-R51100A (saatavana myös lämmitetty versio)

Vihreä energia Topbandin asuinkäyttöön tarkoitettu energiavarastointijärjestelmä saa energiaa kattojen aurinkoenergian tuotantolaitteista, kotitalouksien tuuliturbiinista ja sosiaalisten sähkönjakelujärjestelmien edullisesta tehosta. Tätä järjestelmää voidaan käyttää ruuhka-aikoina, eikä se täytä ainoastaan hätätilanteita, vaan on myös hyödyllinen perheen sähkökustannusten säästämiseksi. Kodinkoneiden muotoilu, kaunis ulkonäkö, helppo käyttää.Ystävällinen ihmisen ja koneen välinen käyttöliittymä. Tutustu litiumparistojen etuihin Topband-kotitalouksien energiavarastointijärjestelmä saa energiaa kattojen aurinkoenergiantuotantolaitteista,…

Kategoria:

Kuvaus

Vihreä energia

Topbandin asuinkäyttöön tarkoitettu energiavarastointijärjestelmä saa energiaa kattojen aurinkoenergian tuotantolaitteista, kotitalouksien tuuliturbiinista ja sosiaalisten sähkönjakelujärjestelmien edullisesta tehosta. Tätä järjestelmää voidaan käyttää ruuhka-aikoina, eikä se täytä ainoastaan hätätilanteita, vaan on myös hyödyllinen perheen sähkökustannusten säästämiseksi.

Kodinkoneiden muotoilu, kaunis ulkonäkö, helppo käyttää.Ystävällinen ihmisen ja koneen välinen käyttöliittymä.

Tutustu litiumparistojen etuihin

Topband-kotitalouksien energiavarastointijärjestelmä saa energiaa kattojen aurinkoenergiantuotantolaitteista, kotitalouksien tuuliturbiinista ja sosiaalisten sähkönjakelujärjestelmien edullisesta tehosta. Tätä järjestelmää voidaan käyttää ruuhka-aikoina, eikä se täytä ainoastaan hätätilanteita, vaan on myös hyödyllinen perheen sähkökustannusten säästämiseksi.

Helppokäyttöinen, yksilöllinen ohjaus

Tuki WiFi-kommunikaatiolle ja pilvipalvelualustalle; tuki online-tiedonsiirrolle energiaportaaliin; tuki mobiilipäätelaitteen visualisoinnille ja yksilölliselle ohjaukselle.

Tietolehti: Residential ESS RS-R series

Lisätiedot

Brands

Topband

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Topband – RS-R51100A (saatavana myös lämmitetty versio)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fi